Organisatie

DAVY
SMET

Davy is een advocaat gespecialiseerd in alle aspecten van het vennootschapsrecht, inclusief overnames en fusies, joint ventures, partnerships, herstructureringen en verenigingen. Op basis van zijn achtergrond in de sportwereld specialiseert hij zich tevens in het sportrecht waarbij hij zowel zijn juridische kennis en begrip van de specifieke vereisten van de sportwereld aanwendt.

Alvorens Credo op te starten in 2017 was Davy actief als zakenadvocaat, gespecialiseerd in het vennootschapsrecht, bij DLA Piper UK LLP en als bedrijfsjurist bij een internationale chemiefabrikant.

Davy is afgestudeerd aan de Universiteit Antwerpen (Master in de rechten, 2009). In 2010 behaalde hij tevens een LL.M. aan King's College London.

E davy.smet@credo-law.be
T +32 472 38 48 69

PARTNERS

Aangezien Credo zich focust op vennootschapsrecht en sportrecht in een Belgische context, bundelen wij onze krachten met de adviseurs van onze cliënten of onze partners.

Credo is partnerships aangegaan met betrouwbare gespecialiseerde adviseurs, onder meer op het vlak van fiscale en arbeidsrechtelijke materies (inclusief voor buitenlandse materies), om onze cliënten te kunnen bijstaan met kwalitatief juridisch advies in verschillende rechtstakken.