Over Credo

CREDO, uw niche advocatenkantoor

gespecialiseerd in vennootschapsrecht en sportrecht

WAT CREDO DOET...

Credo is uw dynamisch niche advocatenkantoor gespecialiseerd in vennootschapsrecht en sportrecht.

Wij begeleiden onze cliënten in al hun kleine en grote vennootschapsrechtelijke levensgebeurtenissen: van oprichting, kapitaalwijzigingen, (her)structureringen, fusies en overnames tot ontbinding en vereffening.

Credo heeft tevens ervaring in het adviseren van verenigingen inzake alle aspecten van hun vennootschapsrechtelijk leven. Wij adviseren onze cliënten onder meer bij de oprichting van een vereniging en het organiseren en onderhouden van een uitgebalanceerde en adequate corporate governance structuur.

Wij adviseren tevens sportorganisaties, clubs en atleten, zowel op een professioneel als amateurniveau, met betrekking tot al hun sportrecht gerelateerde vragen.

Aangezien Credo zich focust op vennootschapsrecht en sportrecht in een Belgische context, bundelen wij onze krachten met de adviseurs van onze cliënten of onze partners (bijvoorbeeld voor fiscaal, arbeidsrechtelijk of buitenlands advies).

CREDO'S AMBITIE

Credo staat haar cliënten bij in het uitbouwen van een succesvolle en groeiende onderneming. Credo werkt hiervoor nauw samen met haar cliënten en wendt daarbij haar jarenlange internationale juridische ervaring aan in het voordeel van de cliënt.

Wij streven er steeds naar om een goed begrip van de activiteiten en onderneming van onze cliënt te bekomen omdat Credo gelooft dat wij zo tot een meer pragmatisch en to-the-point juridisch advies op maat van onze cliënt kunnen komen.